K poskytování a vylepšování našich služeb využíváme funkční, analytické a marketingové soubory cookie. Kliknutím na tlačítko "Povolit", souhlasíte s zásadami cookies umožníte jejich ukládání.

Povolit Zavřít
BestDrive Čadca | Detail vozidla

Škoda Octavia 1.6 TDi

Osobné

Gas

Palivo

Diesel

Převodovka

Prevodovka

7st. Automat

Náhon

Pohon

Predných kolies

calendar

Počet dverí

5

Motor

Výkon

85 kW

Road

Dojazd

1000 km

Popis vozidla

Toto vozidlo je dostupné na prenájom a je vybavené siedmimi rýchlostnými automatikou, klimatizáciou, Bluetooth pripojením, navigáciou a tempomatom.

 

Vozidlo Škoda Octavia je v súčasnosti jedným z najobľúbenejších automobilov na trhu a je vhodné pre rôzne účely. S jeho 7-stupňovou automatikou, bude jazda plynulá a jednoduchá.

 

Klimatizácia umožní udržiavať príjemnú teplotu v interiéri vozidla, bez ohľadu na počasie vonku. Bluetooth pripojenie Vám umožní pripojiť Váš telefón a streamovať hudbu alebo telefonovať bez nutnosti použitia kábla. Navigácia Vám umožní ľahké orientovanie sa a nájdenie správnej cesty k cieľu, zatiaľ čo tempomat Vám umožní udržať konštantnú rýchlosť a minimalizovať riziko prekročenia povolenej rýchlosti.

 

Naše vozidlá sú pravidelne udržované a kontrolované, aby sa zabezpečilo, že sú v perfektnom stave pre našich zákazníkov. Naše ceny sú tiež konkurencieschopné a snažíme sa prispôsobiť sa Vašim požiadavkám a potrebám.

 

Ak máte akékoľvek otázky ohľadom našej služby prenájmu vozidiel, neváhajte nás kontaktovať a radi Vám poskytneme ďalšie informácie.

 

Cenník prenájmu:
1-3 dni .........45€ / deň
4-14 dni .......35€ / deň
15-29 dni .....30€ / deň
30 a viac ......28€ / deň

Denný limit = 300km

V prípade záujmu nás kontaktujte na čísle 0917 068 056

28 € / den

Denní limit 300 km

+421 917 068 056