K poskytování a vylepšování našich služeb využíváme funkční, analytické a marketingové soubory cookie. Kliknutím na tlačítko "Povolit", souhlasíte s zásadami cookies umožníte jejich ukládání.

Povolit Zavřít
BestDrive Čadca | Detail vozidla

VW Crafter

Dodávky

Gas

Palivo

Diesel

Převodovka

Prevodovka

Manuál

Náhon

Pohon

Zadné kolesá

calendar

Počet dverí

3

Motor

Výkon

100 kW

Road

Dojazd

900 km

Popis vozidla

Toto vozidlo je dostupné na prenájom a je vybavené manuálnou 6-stupňovou prevodovkou, klimatizáciou a Bluetooth pripojením.

 

VW Crafter L5H2 je veľký a veľmi spoľahlivý dodávateľský automobil, ktorý je ideálny pre prepravu väčšieho množstva nákladu. Manuálna 6-stupňová prevodovka umožňuje jazdu s veľkou kontrolou a pohodlím, zatiaľ čo klimatizácia udržiava príjemnú teplotu v interiéri vozidla.

 

Bluetooth pripojenie Vám umožní pripojiť Váš telefón a streamovať hudbu alebo telefonovať bez nutnosti použitia drôtu.

 

Naše ceny za prenájom vozidla sú založené na počte dní a počte najazdených kilometrov. Naša cena za deň sa postupne znižuje v závislosti na dĺžke prenájmu. Maximálny denný limit je 300km, ktorý zahŕňa všetky najazdené kilometre v priebehu dňa.

 

Naše vozidlá sú pravidelne udržované a kontrolované, aby sa zabezpečilo, že sú v perfektnom stave pre našich zákazníkov. Naše ceny sú tiež konkurencieschopné a snažíme sa prispôsobiť sa Vašim požiadavkám a potrebám.

 

Ak máte akékoľvek otázky ohľadom našej služby prenájmu vozidiel, neváhajte nás kontaktovať a radi Vám poskytneme ďalšie informácie.


Cenník prenájmu:
1-3 dni .........60€ / deň
4-14 dni .......55€ / deň
15-29 dni .....48€ / deň
30 a viac ......45€ / deň

Denný limit = 400km

V prípade záujmu nás kontaktujte na čísle 0917 068 056

45 € / den

Denní limit 300 km

+421 917 068 056