K poskytování a vylepšování našich služeb využíváme funkční, analytické a marketingové soubory cookie. Kliknutím na tlačítko "Povolit", souhlasíte s zásadami cookies umožníte jejich ukládání.

Povolit Zavřít
BestDrive Čadca | Servisná prehliadka

Servisná prehliadka

Servisná prehliadka je preventívna služba, ktorá zabezpečuje, že Vaše vozidlo funguje bezchybne a spoľahlivo. V našom autoservise ponúkame kompletné riešenia pre servisnú prehliadku, ktorá zahŕňa kontrolu a údržbu mnohých dôležitých súčastí a systémov Vášho vozidla.

Naša služba servisnej prehliadky zahŕňa:

·         Kontrolu motora: Naši odborníci vykonajú kompletnú kontrolu motora Vašeho vozidla. Táto služba zahŕňa kontrolu stavu oleja a filtra, stavu batérie, sviečok a ďalších dôležitých súčastí motora.

·         Kontrolu brzdového systému: Brzdy sú kľúčovou súčasťou bezpečného jazdenia a ich správne fungovanie je nevyhnutné pre bezproblémovú jazdu. Naši technici skontrolujú stav brzdových platničiek, kotúčov, hadíc a ďalších dôležitých súčastí.

·         Kontrolu podvozku: Podvozok zabezpečuje stabilitu a kontrolu nad vozidlom. Naši odborníci skontrolujú stav náprav, tlmičov a iných súčastí podvozku a vykonajú údržbu, ak je to potrebné.

·         Kontrolu klimatizácie: Klimatizácia je dôležitou súčasťou pohodlnej a bezpečnej jazdy v teplých letných mesiacoch. Naši technici skontrolujú stav klimatizácie a vykonajú údržbu, ak je to potrebné.

·         Kontrolu elektrického systému: Elektrický systém Vašeho vozidla zabezpečuje správne fungovanie všetkých elektrických súčastí. Naši odborníci skontrolujú stav akumulátora, svetlometov, bŕzdových svetiel a ďalších elektrických súčastí.

Počas servisnej prehliadky skontrolujeme a vykonáme údržbu mnohých ďalších súčastí Vášho vozidla, aby sme zabezpečili jeho spoľahlivosť a bezpečnosť. Naši odborníci sú vybavení najmodernejšími nástrojmi a technológiami, aby poskytovali najvyššiu kvalitu služieb pre Vaše vozidlo.

Ak máte akékoľvek problémy s Vaším vozidlom alebo potrebujete jeho údržbu, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si servisnú prehliadku. Pravidelná servisná prehliadka môže predísť drahým opravám a zvýšiť bezpečnosť a spoľahlivosť Vašeho vozidla. Odporúčame pravidelnú prehliadku minimálne raz ročne, aby sme zabezpečili optimálny výkon Vašeho vozidla.

 

Počas prehliadky náš tím skontroluje všetky dôležité súčasti vozidla a v prípade potreby odporučí ich údržbu alebo opravu. Naši technici používajú najmodernejšie diagnostické nástroje a technológie na zabezpečenie toho, aby Vaše vozidlo bolo v najlepšom stave.

 

Veríme, že naša služba servisnej prehliadky Vám umožní mať Vaše vozidlo v najlepšom stave a s minimálnymi nákladmi na údržbu a opravy. Kontaktujte nás a radi Vám poradíme s Vašimi požiadavkami na servisnú prehliadku.

Zpět