K poskytování a vylepšování našich služeb využíváme funkční, analytické a marketingové soubory cookie. Kliknutím na tlačítko "Povolit", souhlasíte s zásadami cookies umožníte jejich ukládání.

Povolit Zavřít
BestDrive Čadca | 3D Geometria kolies

3D Geometria kolies

3D geometria kolies je moderná technika, ktorá sa používa na zistenie presného umiestnenia kolies a ich parametrov ako sú napr. sklon nápravy, náklon kolies a súhlas kolies. Táto služba sa zameriava na zlepšenie stability, ovládateľnosti a komfortu vozidla pri jazde.

Pri 3D geometrii kolies sa využíva špeciálny zariadenie, ktoré meria množstvo parametrov, vrátane sklonu a náklonu kolies, vzdialenosti kolies od seba, uhla otáčania kolies a mnoho ďalších parametrov. Táto technológia je veľmi presná a poskytuje úplne nový pohľad na umiestnenie kolies a ich parametrov.


V prípade, že sú kolesá vozidla zle zosynchronizované, môže to mať negatívny vplyv na jazdné vlastnosti a bezpečnosť vozidla. Nevyvážené alebo špatne umiestnené kolesá môžu viesť k nerovnomernému opotrebeniu pneumatík, vyššej spotrebe paliva a zníženej stability vozidla pri rýchlej jazde.


3D geometria kolies je teda dôležitá pre správne fungovanie vozidla. Touto službou môžete zabezpečiť, aby bolo Vaše vozidlo v ideálnom stave, zlepšiť jeho stabilitu a komfort pri jazde a tiež predĺžiť životnosť pneumatík. Odporúča sa ju vykonať po havárií alebo výmene podvozkových častí a tiež pravidelne počas roka ako súčasť servisnej prehliadky.


Ak máte záujem o túto službu, neváhajte nás a zabezpečte si bezpečnú a pohodlnú jazdu.

Zpět